Kontakta oss: Munkgatan 29 732 21 Arboga | Tel: 0589-61 15 30 | Mail: info@beckersglas.se
Öppettider: Mån-Tor: 07.00-16.30 Fre: 07.00-13.30

  • Hem
  • Om Beckers Glas
  • Kontakt
  • Boka

Fönster

Det finns många fördelar med nya fönster.
Oavsett om du vill spara energi, minska buller, skydda mot solinstrålning, skydda mot inbrott eller putsa mindre, har vi fönster för dig.

Foto: Inwido

Fönster

Det finns många fördelar med nya fönster. Oavsett om du vill spara energi, minska buller, skydda mot solinstrålning, skydda mot inbrott eller putsa mindre, har vi fönster för dig.

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av svensktillverkade fönster som passar de flesta hus, behov och önskemål. De 3-glasfönster som vi säljer är P-märkta vilket innebär att fönstrets konstruktion har granskats mot en rad tekniska krav såsom luft- och regntäthet.

Att köpa eller byta fönster ställer en del frågor du behöver tänka på för att resultatet ska bli bra. Tänk igenom processen stegvis och i rätt ordning så kan du snabbt ta beslut för vilka fönster som passar dig bäst.

boka

Här är lite du behöver tänka på inför fönsterköp eller fönsterbyte.

Vilken stil passar ditt hus?
Utseendet har stor betydelse husets karaktär. Det passar oftast inte med likadana fönster i en funkisvilla som i en villa från sekelskiftet. Du behöver välja utseende, genom att titta på våra fönsterfamiljer. I den här guiden kan du också få bra vägledning om vilka fönsterfamiljer som passar till olika hustyper.

Varför vill du byta?
Vilken är din huvudanledning för att byta? Om det har med energiförbrukning och komfort att göra måste du välja fönster med lågt U-värde dvs. bra värmeisolering. Om du vill byta för utseendets skull kan du börja titta på vilka fönstertyper som passar ditt hus. I den här guiden finns 10 hustyper som hjälper dig på vägen.

Funderar du på att köpa takfönster?
Takfönster är ett både enkelt och ekonomiskt sätt att skapa ett fullgott inneklimat. Modern teknik bidrar till att såväl ventilation som dagsljus kan regleras automatiskt och därmed bekymmersfritt.
Här kan du läsa mer om takfönster.  (Länkt till alfaglas.se)

Hur ser miljön runt huset ut?
Står nära en bullrig väg kan du välja fönster som dämpar ljud utifrån bättre än andra. Om du vill ha stora fönster i söderläge behöver du troligtvis komplettera med glas som minskar värmen från solinstrålningen. Är ditt hus utsatt för väder och vind kan det vara en bra idé med aluminiumklädda fönster med självrengörande glas.

Kontakta oss så hjälper vi dig att ta rätt beslut.
Tel. 0589-61 15 30 | info@beckersglas.se

Foto: WICONA

Våra fönsterleverantörer

Outline har ett brett sortiment av högkvalitativa och svensktillverkade fönster, altandörrar, balkongdörrar och skjutpartier  för villor och fritidshus.

www.outline.se  

Elitfönster är svensktillverkade fönster baserade på mer än 90 års gedigna kunskaper. Fönster som har utformats för att stå emot vårt svenska klimats utmaningar

www.elitfonster.se 

Helt anpassningsbar fönsterproduktion utgör därför en viktig stomme i vårt koncept. Du väljer format och utförande – vi levererar fönster som harmon­iserar perfekt med de övriga produkter från Hajom.
www.hajom.com 

Det bästa av två världar. Westcoast Windows fönster och skjutdörrar består av en yttre del av elegant aluminium, som står emot tuffa väderförhållanden och en inre del av trä, som ger en varm inbjudande känsla.
www.westcoastwindows.se

Foto: Inwido