Kontakta oss: Munkgatan 29 732 21 Arboga | Tel: 0589-61 15 30 | Mail: info@beckersglas.se
Öppettider: Mån-Tor: 07.00-16.30 Fre: 07.00-13.30

 • Hem
 • Om Beckers Glas
 • Kontakt
 • Boka

Beckers Glas har mer än 45-års erfarenhet av glasarbeten, entreprenad – och montagearbeten.

Beckers Glas är ett glasmästeri som ligger i Arboga. Vi är 6 anställda som jobbar aktivt i företaget. Och har varit i familjen Beckers ägo sedan 1960.

Om Beckers Glas

Beckers Glas har mer än 45-års erfarenhet av glasarbeten, entreprenad – och montagearbeten.
En erfarenhet som är mycket viktig för att Du som kund ska få rätt kvalitet och utförande på Din beställning.

Beckers Glas är ett glasmästeri som ligger i Arboga. Vi är 6 anställda som jobbar aktivt i företaget. Och har varit i familjen Beckers ägo sedan 1960. Vi har lösningar och produkter för alla typer av fönster, glas och dörrprojekt. målsättningen är att vara nära våra kunder när de behöver vår hjälp – snabbt, säkert och smidigt.

Vänd er gärna till oss med frågor eller om ni vill boka ett hembesök. Hembesöket anser många vara guld värt. I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går vi sedan igenom vad som är viktigt att tänka på för att du ska få till det precis som du vill ha det. Lösningar diskuteras, möjligheter lyfts fram och frågetecken rätas ut, därefter presenterar vi en skriftlig offert. Och det är dessutom kostnadsfritt.

Vår ambition är att alltid ge kunden bästa service till bästa pris.

boka

Vår affärsidé

Vi säljer, monterar, renoverar fönster, dörrar och glas till privatpersoner och företag i mellansverige.

Bäst på marknaden?

Kombinationen av mycket kompetent personal och starka leverantörer som bistår med ett stort kunnande, gör att vi törs säga att Beckers Glas tillhör toppskiktet i branschen

Vår kompetens

Beckers Glas har mångårig erfarenhet när det gäller glasmästeri, fönster och dörrmontage.18 mans styrka borgar för att vi kan ta åt oss både större och mindre projekt.

Beckers Glas erbjuder dig

 • Du kan dela upp betalningen.
 • Vi ger dig 10 års garanti, både på produkterna och monteringen.
 • De fönster vi säljer håller mycket hög kvalitet och är anpassade efter nordiskt klimat.
 • Alfaglas säljer en helhetslösning.
 • Du behöver inte göra något arbete själv.
 • Priset är fast. Så länge inte du ändrar beställningen påverkas inte fakturan.
 • Monteringsarbete utförs av Alfaglas egna montörer.


Kontakta oss så hjälper vi dig att ta rätt beslut.
Tel. 0589-61 15 30 | info@beckersglas.se

Vi tänker på miljön

Glasåtervinning – Är ett ansvar!
Företaget som vill ta sitt miljöansvar tecknar ett avtal med SGR. Kunden hyr en förvaringsbox eller en container där allt glasavfall samlas.
Bilglas för sig och planglas för sig. SGR garanterar att glaset regelbundet hämtas och distribueras till bearbetningsanläggningar som idag finns i Landskrona. Två långtradare med släp åker runt i Sverige och Norge och samlar in glasavfallet. Glaset måste vara så rent som möjligt men idag innebär det att i princip allt glas utom spegelglas kan återvinnas.

Eventuella orenheter i glaset som kitt, lim, trådar och laminat rensas ut innan processen fortsätter. Glaset går igenom en hammarkross som sönderdelar materialet för vidare transport till en konkross. Där separeras bl.a. laminatet i bilglasrutorna. Laminat sorteras för sig och skickas till förbränning/energi återvinning.

Idag samlas det in ca 15 000 ton planglas om året i Sverige och det bedöms att det finns ytterligare 20-25 procent att återvinna. Den svenska återvinningsmodellen har rönt stor uppmärksamhet utomlands och fler länder är intresserade.

Miljöcertifikat Beckers Glas

Foto: Inwido